Wilt u thuis blijven wonen? En heeft u daar hulp bij nodig?
Dan.....  is Allcura Thuiszorg uw partner in de regio!!

Wie zijn wij?


Allcura thuiszorg is een lokaal christelijke thuiszorgorganisatie. Wij werken vanuit de gedachte dat lokaal georganiseerde zorg met zorgverleners, zorgpartners en vrijwilligers uit de omgeving bijdraagt aan uw wens. Een werkwijze waarbij zorgverlener en zorgvrager samen de weg (ver)kennen zodat optimale zorg geboden wordt.

"zorg dichtbij en zolang mogelijk in de eigen vertrouwde leefomgeving"

Wat doen wij?

Om die optimale zorg voor elkaar te krijgen werkt Allcura Thuiszorg met een klein team van professionals die de “dorpse cultuur” begrijpen. Zie ons als de oude wijkzuster van vroeger maar aangepast aan de hedendaagse tijd. U kunt onze hulp inschakelen voor:

Huishoudelijke verzorging, bijvoorbeeld; opruimen, schoonmaken, verzorgen van planten, ramen lappen, boodschappen doen maar ook eventueel maaltijden klaarmaken.
• Persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld hulp bij het douchen, aankleden, scheren,pillen innemen, ogen druppelen, of naar de wc gaan.
• Verpleging, verpleegkundige handelingen zoals wondverzorging en injecties, of hulp bij zelf injecteren.
• Begeleiding, hulp bij het organiseren van praktische zaken in uw dagelijks leven.
• Palliatieve zorg, zorg in de laatste levenfase.

U ziet ons aanbod is breed, van huishoudelijke zorg tot aan verzorging, verpleging en begeleiding thuis. Wij werken met als doel dat u als zorgvrager in de thuissituatie zo lang mogelijk in de eigen woonomgeving zelfredzaam en gelukkig kan zijn. Dit doen wij vanuit de christelijke grondslag en bieden onze zorg en diensten aan een ieder die zorgbehoeftig is, ongeacht levensovertuiging.

Hoe werken wij?

In het intakegesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften en adviseren wij u over de op maat afgestemde zorg. Snel kunnen schakelen, eerlijkheid en afspraak is afspraak zijn voor ons voorwaarden om u als zorgvrager optimaal van dienst te kunnen zijn. Waar nodig en gewenst schakelen wij samen met u mantelzorgers in. Allcura thuiszorg vindt dat zorg betaalbaar moet zijn en van hoge kwaliteit. In tussentijdse evaluatiemomenten bespreken we de samenwerking en gaan we na of het aanbod van onze zorg voldoet aan uw wensen en behoeften. Gemaakte afspraken en de werkwijze worden vastgelegd in een persoonlijk zorg/leefplan.
 

Zorg nodig of aanvragen?
Heeft u vragen over ons zorgaanbod? Of wilt u meer informatie over één van
onze producten of diensten?
Neem dan contact op met een van onze
medewerkers. 079-3310052