Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Allcura thuiszorg. Een team van gepassioneerde verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Wij verlenen zorg uit het hart, afgestemd op de behoeften van de mensen. Al meer dan 17 jaar mogen wij zowel persoonlijke als huishoudelijke verzorging geven aan onze cliënten. Ons team is met de jaren uitgebreid met deskundige, vertouwlijke maar ook enthousiaste medewerkers! Zij zijn het kloppende hart van onze thuiszorg organisatie. 

Allcura thuiszorg is werkzaam in de regio’s: Zoetermeer, Benthuizen, Lansingerland, Delft en Pijnacker – Nootdorp.

Hoe is Allcura ontstaan?

‘Zorg kan anders en beter.’ Met deze overtuiging hebben Mark Gieben en Bianca van der Meer -broer en zus- in 2006 Allcura thuiszorg opgericht. Zij zagen dat er nauwelijks palliatieve zorg beschikbaar was in Rijnwoude. Vanuit hun pedagogische en verpleegkundige kennis en ervaring zijn zij hiermee gestart. Al snel kwamen ook aanvragen voor verpleging en verzorging, en niet veel later ook voor huishoudelijke hulp. Met het aantal zorgvragen groeide ook het aantal medewerkers en zo ontstond er een team van 50 medewerkers.

En de naam? CURA heeft de Latijnse betekenis van zorg. Wij leveren dit, vanuit onze passie en vanuit onze liefde voor de medemens. All, helemaal.

Missie en Visie

Missie

Wij willen onze cliënten zolang mogelijk in hun eigen woonomgeving zelfredzaam en gelukkig laten zijn. We dragen bij aan meer kwaliteit van leven en welbevinden. De wensen en behoeften van onze klanten staan voor ons centraal.

 

Visie

Om deze zelfredzaamheid te bereiken ondersteunen wij u of uw naasten door onze zorg en hulp aan te bieden. Daarnaast zetten wij ons in om te zorgen dat zorg betaalbaar én van hoge kwaliteit blijft.

Team

Met een team van gepassioneerde professionals begrijpen wij hoe belangrijk vertrouwen, deskundige hulp en veiligheid in eigen omgeving is. Wij zijn de wijkzuster van toen, aangepast aan de hedendaagse tijd.

Vacatures

Werken bij Allcura thuiszorg betekent het verlenen van ‘Zorg uit het hart’. Wij zijn er voor de mensen die ons nodig hebben en op ons vertrouwen. Werk jij graag mee aan onze missie en visie? Dan ben je van harte welkom in ons team!